Restaurant Imprévu

Een Franse keuken met een twist van Aziatische invloeden.
Stap binnen in een sfeervolle eigentijdse omgeving & laat je verrassen door de creatieve gerechten van onze chef Mitchell Merola.

1 jaar restaurant: Imprévu

Ondertussen bestaat het restaurant Imprévu 1 jaar! Naast een eerste waardevolle erkenning van Gault & Millau werd ook onze indrukkende wijnkelder opgemerkt met haar 600 referenties. Een reden te meer om dit samen met ons te komen vieren. Ontdek ons verjaardagsmenu met signature gerechten evenals alsook de open zondagen dit voorjaar.

Over ons

Mitchell Merola is gepassioneerd door zijn vak en wist al op jonge leeftijd dat hij chef kok wou worden. Doorheen de jaren heeft hij ervaring kunnen op doen in enkele topzaken waarna hij, samen met zijn vrouw Daniela Sparanero, in 2018 hun droom konden waarmaken met een eigen restaurant “Table’O”. Na een mooi traject met een gastronomische erkenning, werd het tijd voor een volgende stap in hun carrière en zo landden ze sinds 2023 met “Imprévu” in De Barrier.

Bij Imprévu zorgt gastvrouw Daniela voor de hartelijke ontvangst en laat chef Mitchell u kennismaken met zijn creatieve, verrassende keuken, waar het product centraal staat. Dit alles in een prachtig kader, waar u helemaal meegenomen wordt in een culinaire trip.

Extra openingsdagen

Het restaurant is op volgende zondagen extra geopend:

  • Moederdag: zondag 12 mei 2024
  • Vaderdag: zondag 9 juni 2024

Praktische info

Openingsuren
lunch: woensdag tot en met vrijdag van 12u00 tot 14u00
diner: dinsdag tot en met zaterdag van 19u00 tot 21u00

Gesloten op zondag & maandag.
Op speciaal verzoek wel open voor groepsreservaties.

Vacatures
Keukenhulp gezocht

Restaurant Imprévu
Domein De Barrier
Grote Baan 9 – 3530 Houthalen
☏ +32 11 525 525
✉ info@imprevu.be

Arrangementen

Dineren in een gastronomisch restaurant volle culinaire smaakexplosies om nadien zorgeloos te overnachten in een stijlvolle omgeving!

WINE & DINE ARRANGEMENT
Deze arrangement is beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdagmiddag.

  • 4-gangen chef’s choice menu
    Inclusief aperitief, 3 glazen aangepaste wijn , waters en verwenkoffie
  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Uitgebreid ontbijt met dranken

Prijs
€ 200,00 per persoon*
€ 400,00 voor 2 personen

Contacteer ons

IMPRÉVU BELEVINGSARRANGEMENT

  • 6-gangen menu Imprévu
    Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, waters en verwenkoffie
  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Uitgebreid ontbijt met dranken

Prijs
€ 265,00 per persoon*
€ 530,00 voor 2 personen

Contacteer ons

IMPRÉVU FULL EXPERIENCE 

  • 7-gangen menu Imprévu
    Inclusief aperitief, aangepaste wijnen, waters en verwenkoffie
  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Uitgebreid ontbijt met dranken

Prijs
€290,00 per persoon*
€580,00 voor 2 personen

*Deze prijs is steeds gebaseerd op basis van een bezetting van 2 personen per kamer. Indien u alleen overnacht, betaalt u een € 64,00 single toeslag voor de kamerovernachting.

Supplementen zoals kaas i.p.v. dessert, kaviaar, extra aperitief of digestief zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse bijbetaald te worden.

Contacteer ons

Gault&Millau 14,5|20

Reserveer